WAT HEBBEN WE U TE BIEDEN..

Boomstamkruk.nl is een onderdeel van K&K Interieur.
Boomstamkruk.nl hanteert dan ook dezelfde voorwaarden als kenkshop.nl

LEVERING

Alle zendingen binnen Nederland worden verzonden met DHL.  Mocht u niet thuis zijn bij aflevering, dan probeert DHL het de volgende dag nog een keer of het pakket wordt afgeleverd bij de buren. Wilt u niet dat het pakket bij de buren wordt afgeleverd, meldt dit dan even bij de bestelling. Voor elk product geldt een andere levertijd, deze kunt uw vinden bij de productinformatie. Zelf uw bestelling ophalen is ook mogelijk dit kan in Hoogeveen en Zwolle. Wilt u uw bestelling ophalen bij onze meubelmakerij in Hoogeveen dan kunt uw bellen voor een afspraak ook s ´avonds is mogelijk. Wilt u uw bestelling in Zwolle ophalen bij loods 038 dan kunt u bellen voor een afspraak en alleen terecht binnen kantoor uren:  ma t/m vrij 09.00 – 17.00 zaterdag 09.00 – 12.30.

K&K Interieur
Piet Soerstraat 4 ( werkplaats.)
7903 TK Hoogeveen.
tel: 0628301344

Loods 038 Self-Storage B.V.
Schoenerweg 1 B
8042 PJ Zwolle
Tel: 0628301344

PRIJZEN, BESTELLEN & BETALING

Alle prijzen die op onze webshop zijn vermeld zijn inclusief BTW. U kunt als klant kiezen uit 3 verschillende betaal mogelijkheden:

  1. Betaling via iDeal  (bezorging pakketdienst)
  2. Contant betalen bij zelf afhalen (zelf uw bestelling ophalen uit hoogeveen/zwolle)
  3. Contant betalen aan postbode bij aflevering. (bezorging onder rembours)

Betaling via iDeal:

Wanneer u rustig heeft rond gekeken op onze website en een keuze heeft gemaakt, kunt u de gekozen producten in uw winkelmandje doen. Aan het eind hoeft u pas te betalen. Mocht er toch iets fout zijn gegaan of er gaat iets mis tijdens het afrekenen, is dat geen probleem. Als een order niet is betaald komt deze te vervallen. U hoeft hier niets voor te doen. U kunt dus met een gerust hart een nieuwe bestelling plaatsen welke wel naar wens is. Zodra deze is betaald zal uw order pas officieel worden. De betaling geschied via iDeal zodat u in uw eigen vertrouwde bank omgeving kunt betalen. Als u de bestelling via iDeal betaalt dan wordt uw bestelling verzonden met de pakketdienst van TNT post, dit brengt kosten met zich mee. Deze kosten staan duidelijk vermeld bij alle producten. U moet altijd tekenen voor ontvangst van bestelling.

Contant betalen bij zelf afhalen:

Wanneer u een keuze heeft gemaakt welk product u wilt bestellen en u wilt dit product graag zelf ophalen, dan kunt u in het betalingsscherm kiezen voor ‘zelf ophalen in Zwolle of Hoogeveen’ en betalen via: ‘ contant betalen bij zelf afhalen’. Aan deze keuze zijn geen extra kosten verbonden. Wanneer u de bestelling naar ons verzendt dan neemt K&K zo snel mogelijk contact met u op om af te spreken waar en wanneer u de bestelling wilt ophalen.

Contant betalen aan postbode bij aflevering:

Wanneer u graag achteraf wilt betalen, dan kunt u kiezen voor  verzending onder rembours. Dit houd in dat wanneer de bestelling bij u thuis wordt afgeleverd, u het bedrag contant aan de postbode betaalt. Hieraan zijn echter wel extra kosten verbonden, deze kosten zijn duidelijk bij alle producten te vinden. Wilt u van deze optie gebruik maken, dan kunt u op de betalingspagina kiezen voor ‘Bezorging onder rembours’ en betaal via: ‘contant betalen bij levering’.

PRIVACY & VEILIGHEID

Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van uw bestelling en worden nog bewaard zolang als het nodig is voor de behandeling van eventuele klachten naar aanleiding van uw bestelling. Er zullen geen persoonlijke gegevens aan derden worden doorgegeven waarbij uw privacy in het geding komt, tenzij daar uitdrukkelijke toestemming voor gegeven is. Alle verkooptransacties vinden plaats onder de beveiligde verbinding van i-deal.

SERVICE & RETOUR

K&K doet er alles aan om een perfect product te leveren, mocht het bestelde product desondanks niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden. U dient het product op eigen kosten te retourneren. Voor retourneren & ruilen stuurt u K&K voorafgaand een e-mail met daarin vermeld de producten die u wilt ruilen en/of retourneren, uw naam, woonplaats & rekeningnummer. Het ruilen en retourneren kan binnen 14 dagen, na ontvangst van uw bestelling. U stuurt het ongebruikte product indien mogelijk in originele verpakking  naar K&K. K&K zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het product, op uw rekening terug storten. Producten die speciaal op bestelling voor u zijn gemaakt, kunnen helaas niet worden geretourneerd.

Retour adres:
Loods 038 Self-Storage B.V
Schoenerweg 1 B 8042 PJ Zwolle
E-mail: info@kenkinterieur.nl
Tel: 0628301344

STATUS VAN UW BESTELLING

U heeft te allen tijde de mogelijkheid om de status van uw order te bekijken. Zodra uw bestelling naar u is verzonden ontvangt uw een mail van ons met daarin de Track & Trace code van TNT. Ga naar www.tracktrace.nl  hier kunt u, uw code invullen en de status en levering van u bestelling bekijken.